Talliporukka

Aliisa Hill 47v, pomo
Aliisan aviomiehen kuoltua, Kaislaranta jäi kokonaan naisen huollettavaksi. Hevosista Aliisalla on kokemusta aivan pikkutytöstä asti ja vaikka nainen onkin pitänyt viimeaikoina vähän taukoa itse hevosten hoitamisesta, ei heti löydy yhtä viisasta ja ammattitaitoista hevosten käsittelijää. Ihmisenä Aliisa on miellyttävä, ystävällinen, mutta tarvittaessa osaa pitää porukan kurissa. Tällä hetkellä Aliisa on vastuussa lähinnä paperitöistä ja hevoskasvatuksesta.

Caramia Hill 23v, tallivastaava
Caramia huolehtii pääasiassa tallin ja hevosten hoitamisesta, siskonsa Wonderin avustuksella tietenkin. Caramia on 23-vuotias nuori nainen ja asuu Wonderin kanssa piharakennuksessa, jotta tallin hoitaminen olisi helpompaa. Naisen tunnistaa korpinmustista olkapäille ulottuvista hiuksista ja kalpeahkoa ihoa lukuunottamatta eroaa nuoremmasta punapäisestä siskostaan kuin yö päivän kanssa. Huumorintajua ei Caramialtakaan kuitenkaan puutu, mutta tarpeen vaatiessa nainen omaa hyvin vahvan auktoriteetin ja pistää kyllä kaikki ojennukseen. On siis melkoisesti tullut äitiinsä. Ratsastanut Caramia on jo pienestä pitäen ja kilpaillut jonkin verran. Samanlaista vahvaa kilpailuviettiä häneltä ei kuitenkaan löydy, kuten usein kurittomilta sisaruksiltaan.

Wonder Hill 20v, nuoret hevoset & kilpaileminen
Myös pihan toisella puolen pienessä piharakennuksessa asuva Hillin perheen keskimmäinen lapsi, 19-vuotias Wonder auttaa tallihommissa ja hänen vastuualueitaan ovat nuorten hevosten koulutus & kaikilla hevosilla kilpaileminen. Wonderilta ei huumoria puutu ja hän tulee toimeen lähes kaikkien kanssa. Hevosista naisenalulla on kokemusta 8-vuotiaasta ja ensimmäisen oman hevosen hän sai 15-vuotiaana ja on kisannut kansallisella tasolla kenttäratsastusta. Wonder on pohjimmiltaan rauhallinen, mutta tietyt asiat, kuten rasittava pikkuveli tai tärkeilevä isosisko saavat hänet välillä hyvin helposti suuttumaan. Naisen tunnistaa pitkistä punaisista luonnonkiharista ja pisamaisista hymyilevistä kasvoista.

Patrick Hill 18v, tyhjäntoimittaja
Perheen kuopus Patrick, on menevä ja röyhkeä 18-vuotias pojannulikka. Tottahan toki tumma ja tulinen miehenalku on komea ja puoleensa vetävä persoona, mutta hänen tempauksensa ajaa ajoittain vanhemmat ja siskot epätoivon partaalle. Tuttujen kesken Pate, on myös melkoinen naistenmies nuoresta iästään huolimatta ja saakin usein tallityttöjen päät pyörälle. Ratsastuksesta Pate ei välitä, mutta tarpeen vaatiessa poika osaa kuitenkin hevosenhoidon lisäksi ratsastuksen alkeet.

Elias Sulkavuo 25v, nuoret hevoset & kilpaileminen
Aliisa on palkannut nuoren 25-vuotiaan miehenalun, Eliaksen, auttamaan Wonderia ja Caramiaa hevosten koulutuksessa ja tallin hoitamisessa. Ulkonäöltään Elias on oikea elovena-poika; vaaleat hiukset ja taivaansiniset silmät, sekä hymykuopat jotka saavat yhden jos toisenkin tallitytön polvet veteliksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivaalta sataa tähtiä

Lintu tuli taloon